De Roosevelt kliniek is een instelling voor medische specialistische zorg op het gebied van gynaecologie, dermatologie, cosmetische dermatologie en huidtherapie.

Onze medisch specialisten, dr. Bram ter Harmsel gynaecoloog, prof. dr. Baptist Trimbos gynaecoloog, drs. Betty de Swaan dermatoloog, drs. Roel Genders dermatoloog, dr. Koen Quint dermatoloog, drs. Stijn Kouwenhoven dermatoloog en dr Gineke Benner dermatoloog, leveren hoogwaardige verzekerde en onverzekerde poliklinische zorg. Hun ruime ervaring in opleidingsziekenhuizen en hun individuele specialisatiegebieden garanderen dat u bij de Roosevelt kliniek de best mogelijke zorg ontvangt.

Glyonne van Vliet en Kim van Polanen zijn werkzaam al huidtherapeute op de locaties Leiden en Delft. Door de korte lijnen met de werkzame dermatologen in de kliniek, kan er een optimaal behandelplan voor u opgesteld worden.

Kelly Moerman, Angela den Breejen, Simone Langezaal, Merel de Vos en Catheline Nortier zijn werkzaam in de Roosevelt kliniek als doktersassistenten op de locaties Leiden, Delft, Spijkenisse, Hoogvliet en Monster.

Er is ook een afdeling seksuologie met de NVVS geregistreerde seksuolooge drs Marjo Ramakers.

De medisch specialisten houden met bijscholing en aanvullende opleidingen hun kennis continu op peil. Als autoriteiten binnen hun vakgebied geven zij cursussen aan huisartsen, specialisten en artsen in opleiding voor specialist. Daarnaast participeren onze specialisten in wetenschappelijk onderzoek en publiceren zij geregeld in (internationale) vakliteratuur.